петък, 1 март 2013 г.

ABT с тунингован VW Golf VII ***


Немската тунинг компания ABT Sportsline, която се занимава с доработка на сейните автомобили на групата Volkswagen,
сподели информация за нова своя разработка, а именно новия пакет за доработка предназначен за популярния световен хечбек Golf VII. Единствената снимка на модифицирания автомобил показва колко впечатляващо ще изглежда след намеса на тунерите. А от скромния коментар на немските тунери разбираме, че световната премиера на тунинг разработката ABT на седмото поколение на Volkswagen Golf ще се проведе на март 5 на международното автомобилно изложение в Женева.


Доработка на дизайна на автомобила и подобряване на неговите аеродинамични качества са основа на тунинг програмата. Освен това от компанията специално са проектирали нов бодикит, състоящ се от модифицирана предна броня със вграден спойлер, нови странични плочи на праговете и дифузьор на задната броня. По-голямата изключителност на "Голф", дават и новите огледала, както и променнените фарове. Заедно с 19-инчовите джанти с нископрофилни гуми 225/35, колата получава ниско окачване, нова изпускателна система и черен покрив.


Преконфигуриране електронен блок за управление на двигателя увеличава капацитета на 1,4 TSI двигател от 122 на 160 к.с.. ., докато 2.0 TDI двигател ще увеличи мощноста от 150 до 170 к. с. Цената на доработката не се споменава.

Няма коментари:

Публикуване на коментар