вторник, 26 март 2013 г.

Mercedes-Benz 300 SL Roadster от Atelier Valdeig


Модерния стилен роудстър на Mercedes-Benz SL-Class в R230 или  R231 в класически спортен автомобил 300 SL (W198),
тунинг студиото Atelier Valdeig в крайна сметка разработиха нов кит за  Roadster 300 SL. Спортния автомобил от началото на втората половина на миналия век, в доработена версия за сега има само компютърно изображение за да бъде представен пред няколко собственици, които искат уникалния ретроавтомобил да придобие доработка. Това е малко вероятно, защото собствениците на този автомобил се броят на пръсти, въпреки това Atelier Valdeig обаче все още се надява да открие собственици на Mercedes-Benz 300 SL Roadster, готови да осъществят подобна сериозна стъпка.



Легендарния спортен автомобил сериозно променя външния си вид с появата на преработени странични ленти. Разширените калници включват използването на по-широки гуми, които тунери предлагат в стилни 16-цолови колела. Въпреки това, Atelier Valdeig може да заменят вертикалните фарове с кръгли от Gullwing купе и да доработят задните светлини.



Стандартния шест-цилиндров двигател с обем от 3.0 литра и мощност от 218 к.с. добива достъпна спортна изпускателна система, а тръбите са от двете страни на вратите. За цена на доработката не се говори.



Няма коментари:

Публикуване на коментар