понеделник, 18 март 2013 г.

BMW M5 (F10) тунинг от Vivid Racing***


Миналата година, тунинг компанията Vivid Racing представя своя бодикит за спортния седан BMW M5 F10
и сега се стреми да предложи на собствениците по-интересен нов боди кит за автомобила. Добавянето на нови джанти и спортна изпускателна система от тунер им позволява да развият цялостен тунинг пакет  насочен към подобряване на работата и външния вид на колата. Снимки от новия проект позволяват да оценим доработения BMW M5 (F10) от всичките му страни.


Предложеният тунинг комплект включва въглеродно купе с нова предна броня, заден дифузьор и спойлер на багажника. Въглеродни части по купето има още на предния капак и багажника. Красотата на автомобила се подчертава от снежно-бели контрастни цветове. В тон с тъмни елементи колата получава черна решетка и  вентилационни отвори на предните калници. 21-инчови джанти в два цвята SSR CV07 "опаковани" в нископрофилни гуми с широко разположени спици и червени спирачни апарати.


Подобряване на мощноста на 4.4-литровия V8 двигател до 560 конски сили и добиването на заплашителен рев на спортната изпускателна система позволява да контролирате нивото на звука и с четири черни края на тръбите.


Няма коментари:

Публикуване на коментар