понеделник, 25 март 2013 г.

BMW 6-Series Gran Coupe тунинг от 3D Design и iND ***


Луксозното купе с четири врати на BMW 6-Series Gran Coupe придоби нов тунинг, разработен от японската тунинг къща 3D Design.
Основната програма на тунинга е нов аеродинамичен тунинг, който се състои от три елемента. Въпреки това, автомобилът може да бъде оборудван и с други аксесоари, които подчертават спортния дух и индивидуалност. В САЩ, където ще се купува новият бодикит на 3D Design, може да бъде на разположение от компанията IND, а неговата цена ще бъде 5355 долара.


Трансформацията на предната броня в долната част ще струва 2600 долара. В задната броня тунери предлагат интегриран дифузьор от въглеродни влакна за 1875 долара. В края на задния капак на багажника пък е разположен малък спойлер за $ 880. Предната броня и дифузьор са подходящи за всички модели на BMW 6-Series, включително по-бързата версия на M6, но дифузьора може да се монтира само на купето с четири врати F06 и конвенционалното купе F13.


Ателието IND продължава персонализацията, както е показано на снимката с големи джанти и декоративни ленти. Освен всичко BMW 6-Series Gran Coupe е и с намалено окачване, нископрофилни гуми, тонирани стъкла, черна решетка и черни отвори на предните калници.



Няма коментари:

Публикуване на коментар