четвъртък, 28 март 2013 г.

Dodge Durango 2014 - официално***


Компанията пусна снимки на променена версия на Dodge Durango SUV 2014 моделна година, който трябва да има официална премиера през следващите дни по време на автомобилното шоу в Ню Йорк.




Автомобилът е получил по-обновен дизайн на екстериора и доработен интериор. Очаква се също така актуализирания Dodge Durango да бъде на разположение с новата осемстепенна автоматична трансмисия, която намалява разхода на гориво на всеки един от моторите.






Външни отличителните белези на големия SUV ще бъдат модифицираната предна броня с големи отвори за входящ въздух, фарове за мъгла и по-ниско разположен сплитер, нови предни фарове с интегрирани LED елементи в тях, нов дизайн на задната броня и добавени LED задни светлини. Да допринесе за актуализиране на външния вид в автомобила са добавени  алуминиеви джанти с десет спици. Вътре в колата ще има дигитални инструменти на борда, системата с голям сензорен екран, напълно преработен централна конзола с нова горна и долна част, триспицов мултифункционален волан и нов скоростен лост.




Няма коментари:

Публикуване на коментар