петък, 15 март 2013 г.

Тунинг на BMW M5 (F10) от European Auto SourceОт излизането си спортния седан BMW M5 (F10) се превърна в един от най-популярните автомобили сред тунер обществата.Техните версии на тунинг са представени от всички известни и не до там известни фирми, а някои от тях дори предлагат множество версии на тунинг. Следващият проект с основа на базата на BMW M5 е американското студио European Auto Source (EAS), който решава да подчертае индивидуалността на спортния автомобил с четири врати с черен цвят и нови козметични аксесоари.


Най-новото поколение на BMW M5 е боядисан в черен мат «Sapphire Black», който черен мат контрастира с алуминиеви джанти с множество спици. Обръщаме голямо внимание на малките детайли и веднага забелязваме, че всички елементи по купето са оцветени в черно, като решетката, вентилационните отвори в предните калници и интериора.


 Агресивния екстериор на седана добавя и тонирани стъкла, затъмнени задни светлини, черни рефлектори в задната броня и черна емблема на BMW с черна табелка на капака на багажника. Контраст в изобилието от черни нюанси създават бронята изработена от въглерод и сините спирачни апарати. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар