вторник, 26 март 2013 г.

Cadillac официално представи новия седан CTS***


Американската компания официално представи новия седан Cadillac CTS, който получава още по-изразителна предница с израз на лукс.



Модела 2014 е с красив и модерен дизайн на екстериора и луксозен интериор. Заедно с нови допълнителни функции големия американски луксозен седан има преработената гама от двигатели и нова 8-степенна автоматична трансмисия.


Нови са LED светлините във фаровете, които са във вертикално разположение, интегрирани в предните краища на бронята и достигат до отоврите за всмукване на въздух, с което автомобила вече има по-атлетичен вид. Елегантноста автоматично се подчертава с голямата решетка. Козметичните нововъведения се попълват с LED задни светлини и нови лети джанти с уникален дизайн.


В интериора има изобилие от кожа, дърво и хромирани акценти, има някои прилики с моделите XTS и ATS. Таблото показва дигитален дисплей, а в централната конзола е интегриран голям сензорен екран на мултимедийната система CUE.


Cadillac CTS 2014 ще се предлага с 272 к.с. 2.0-литров турбо двигател, 321 конски сили 3,6-литров V6, 420-конски сили, 3,6-литров туин-турбо V6 двигатели.


Няма коментари:

Публикуване на коментар