петък, 22 март 2013 г.

Mercedes-Benz CLS 63 AMG Stealth тунинг от GMC


Немски тунинг майстор German Special Customs (GMC) представи обновена версия на доработеното купе с четири врати на Mercedes-Benz CLS 63 AMG с аеродинамичен бодикит, Stealth.



Новия бодикит беше допълнен с ярък цвят на купето, съчетани с контрастни акценти, като специалистите сложили джанти GMC AMG. В допълнение, този път тунерите променят вече и задвижването на превозното средство завършват с окачването и промяната на интериора.


Четири вратия спортен автомобил отвън вече е разпознат с аеродинамичната си по-агресивна форма, която включва модифицирана предна броня, странични прагове, нов дизайн на бронята отзад и малък спойлер на багажника. Този път тунерите са направили по-широки арки на калниците и вертикален отовор в предните калници. Контраст на ярките оранжеви елементи на купето прави комплекта от елементи от карбон, като черен покрив, тонирани стъкла и затъмнена оптика. Final Touch в преобразуването на външния вид на колата са отворите за вентилация на двигателя, черни двойни ауспуси и покрити с черна боя 20-инчови джанти с оранжево лого на немската тунинг къща в центъра на капачката. За спортния нисък просвет на спортното купе отговарят и нископрофилните гуми Michelin с размери 255/30 на предната ос и 305/25 на задната ос.


Интериорът продължава комбинацията от два контрастни цветове, но с ясен превес на черното. Бяха покрити с два цвята кожените седалки, корите на вратите, облегалките и таблото. Воланът е обшит с черна кожа и зашити с оранжев конец. Таблото е облепено с елементи от въглерод и алуминиеви педали на пода. Мълчалив свидетел на впечатляващите характеристики на колата е скоростомера с максимална скала на 400 км/ч.


Тунерите са доставили на 5.5-литровия туин-турбо V8 двигател с висока производителност турбокомпресори, допълнителен интеркулер и нова изпускателна система. В резултат на това, луксозния Mercedes CLS 63 AMG ускорява от 0 до 100 км/ч за само на 3,7 секунди и има максимална скорост на движение до 350 км/ч.



Няма коментари:

Публикуване на коментар