петък, 22 март 2013 г.

BMW M5 (F10) "Звяр" от Hamann Motorsport


В рамките на автомобилното изложение Auto Trader Live, който се проведе наскоро в Дубай, немската тунинг къща Hamann Motorsport представи много агресивен стайлинг пакет за "доработка" на седана BMW M5 във версия на F10.



С новия бодикит колата изглежда като разярен звяр и много прилича на модела Mi5Sion, който дебютира по-рано този месец на автомобилното изложение в Женева. Ще бъдат пуснати само 10 ексклузивни автомобила, стойността на всяка от които ще започва от 235 000 долара.


Външния вид на BMW M5 (F10) е актуализиран с преработена броня отпред с три големи отвора на въздух и по-ниско разположен сплитер, нова радиаторна решетка, която заедно отворите и "ресничките" на фаровете, дава по-агресивен "изглед" на колата.


Освен това са добавени нови странични прагове, разширени калници с вентилационни отвори, преработена задна броня, спойлер на капака на багажника и спойлер в края на покрива. Допълнителната уникалност на седана осигуряват много-лъчевите алуминиеви джанти и затъмнени фарове. 


Спортния автомобил е боядисан в ярко червен цвят, а интериорът му е украсен с кожа и Alcantara в три цвята (червен, син и черен).






Няма коментари:

Публикуване на коментар