сряда, 20 март 2013 г.

Porsche 911 Turbo (997) тунинг от Supreme Power


Компанията Supreme Power представи програма за персонализация и външна доработка на спортния автомобил Porsche 911 Turbo 997.
За освежаване на външния облик на щутгартското купе се грижат   нов набор от джанти. Въпреки това, някои актуализации са докоснали и купето в екстериора, а също така и нов интериор. Това е чисто с естетически характер и следователно не нарушава техническите характеристики на автомобила.




От компанията подчертават спортния характер на Porsche 911 Turbo (997) и в същото време подобряват аеродинамичните качества с нов аеродинамичен R-VT боди кит от студиото на Vorsteiner. В предната част на купето се намира нова модифицирана броня с широки отвори изработена от въглеродни влакна, нови прагове, нова задната броня с построен масивен дифузер и капак на двигателния отсек завъшващ с голямо задно крило изработено от карбон. Колата има черен цвят на купето и затъмнени стъкла, а финалния щрих в процеса на доработка са сребристо-сивите стоманени джанти Vorsteiner VS-360 с размери 20х9 инчови предни и 20х12-инча отзад.



Няма коментари:

Публикуване на коментар