вторник, 26 март 2013 г.

Mercedes-Benz SLS AMG Roadster от Senner Tuning***


Тунинг компанията Senner Tuning разработи и внедри нова тунинг програма за доработка на спортния автомобил Mercedes-Benz SLS AMG Roadster.
В тунинг пакет немските тунери са подобрили ефективността на техническите единици на автомобили, като предлагат да се трансформира само външния му вид с нови колела. С новия пакет за настройка вече отличния роудстър е станал още по-мощен и технически перфектен.


Просвета е намален след оборудване с регулируемо окачване KW Variant 3 и инсталиране на алуминиеви джанти с много спици Schmidt Gotham (20х9 инча на предната ос и 21х11,5 инча в задната ), "обути" на нископрофилни гуми Hankook S1 Evo, с размер 255/30 отпред и 295/25 отзад.


Атмосферния 6.2-литров V8 двигател с 571 к.с. и 650 Нм е оборудван с по-ефективен въздушен филтър и спортна изпускателна система, снабдена с клапн за управление на звука, който кара двигателя да работи в един от четирите възможни режима. В резултат на доработките мощноста на Mercedes-Benz SLS AMG Roadster е нараснала с 35 к.с., както и въртящия момент е нараснал с 40 Nm.


Няма коментари:

Публикуване на коментар