сряда, 27 март 2013 г.

Audi обяви и "мощния" седан S3


Наред с обикновения седан, Audi A3 бе представена и "заредена" версия на S3, който ще влезе в продажба по-късно тази година в Европа и в средата на следващата година в Америка.



Компактния седан е получил нов спортен бодикит, мощен двигател, подобрено окачване, по-мощни спирачки и спортно ориентиран интериор. Освен това спортната версия ще има по-богато оборудване от конвенционалния модел.


Козметична отличителните белези на седана Audi S3 ще бъде по-агресивната форма на бронята, лети джанти от 18 инча, променена решетка, четири хромирани ауспуха и указателни табели S3. Вътре има спортни седалки, спортен волан, алуминиеви педали и метални декоративни елементи.



Автомобилът е получил спортно окачване, намаляване на височината от 25 мм, 340 мм спирачки и усъвършенствана системата за управление. За задвижване на Audi S3 се използва 2.0-литров TFSI двигател с мощност от 300 к.с. и 380 Нм. , свързан с S Tronic роботизирана трансмисия и задвижване на всички колела,  автомобилът ускорява до 100 км/ч за 4.9 секунди и има 260 км/ч Комбинираната консумация на гориво, според производителя, е 7 л/100 км.






Няма коментари:

Публикуване на коментар