вторник, 19 март 2013 г.

Mercedes-Benz показа CLA 45 AMG***


Днес от Mercedes пуснаха първите официални снимки на "заредена" версия на компактното купе с четири врати наречено Mercedes-Benz CLA 45 AMG,
чиято световна премиера ще се проведе на международно автомобилно изложение в Ню Йорк в края на този месец. Малкия четириврат спортен автомобил има стилен и агресивен външен дизайн, спортен интериор и подобрени технически характеристики.


Спортния отдел на компанията AMG е доработил най-бързият Mercedes-Benz CLA с аеродинамичен бодикит, който включва модифицирана броня, странични прагове, елементи от въглеродни влакна и малък спойлер на ръба на багажника. 


Спортния характер на автомобила се подчертава със спортна система от четири изпускателни тръби, ниско спортно окачване, двуцветни алуминиеви джанти AMG и червени спирачни апарати. Зад оцветено стъкло на кабината се намират спортни седалки и волан с контрастни шевове, алуминиеви педали и елементи от карбон. 

 


Под капака се намира 2.0-литров турбо двигател, който е инсталиран на хечбека A45 AMG с мощност 360 к.с. и 450 Нм въртящ момент, задвижването се предава към четирите колела, а колата може да ускори от 0 до 100 км/ч за около 4,6 секунди и има максимална скорост от 250 км/ч.




Няма коментари:

Публикуване на коментар