вторник, 26 март 2013 г.

Volkswagen Tiguan 2013 тунинг от ABT Sportsline



Немското тунинг студио ABT Sportsline представи визията си за идеалния кросоувър Volkswagen Tiguan.
За да се даде изключителен вид на автомобила тунерите са добавили нов аеродинамичен бодикит, който включва арсенал от подходящи колела и освежен интериор. В допълнение малкия SUV получава по-нисък клирънс и доработен двигател, за да се подобри ефективността на ускорение.


Преработения кросоувър, изглежда по-стилен и спортен. Немските тунинг майстори са разработили нов аеродинамичен бодикит, който се състои от нови странични плочи на праговете, заден спойлер и по-ниска задна броня. Въпреки това, VW Tiguan е с актуализирана решетка, нови лайсни на вратите, нови указателни табели и ABT джанти, налични в размери от 18 до 20 инча. Освен това, автомобилът е снабден с нископрофилни гуми, по-къси пружини и подпори. 

За усилванете на звука на двигателя ще се грижи спортна изпускателна система. Освен това експертите от ABT Sportsline са ''пипнали'' и електронния блок за управление на двигателя, което довежда до следното: по-мощен 2.0-литров TDI дизелов двигател ще произвежда 140 конски сили, вместо  110, 140 к.с. версия на същия двигател ще предостави 170 коня, а най-мощната 170 к.с. ще произвежда 195 конски сили. Що се отнася до бензиновите двигатели, турбо 2.0 TSI вече развива 260 конски сили, 49 коня повече от стандартните двигатели, а 180 к.с. версия на този двигател е в състояние да се похвали с 230 коня. С 1.4-литров TSI също може да разчита на част от допълнителни коне. Като най-мощен двигател, за да увеличи своите 122 к.с. до 160 конски сили, по-мощния 150 к.с. версия ще предостави 180 коня, а 160-силната версия ще достави на своя собственик 210 конски сили.

Няма коментари:

Публикуване на коментар