петък, 22 март 2013 г.

Ferrari F12 Berlinetta Spia тунинг от DMC***


Тунинг компанията DMC посветена на доработка на фабрични луксозни автомобили, официално представи своя тунинг пакет, наречен Spia, насочен към младите суперавтомобил Ferrari F12 Berlinetta.



Всеобхватна програма за доработка на спортното купе включва нов аеро бодикит, изработен от елементи от въглерод, изключителен набор от ляти алуминиеви джанти, титаниева изпускателна система и подобрен интериор, който зависи изцяло от вкуса и желанията на собствениците на автомобила.


Няма нужда от сериозна ревизия на 6.3-литров V12 двигател, оборудван от тунерите от Дюселдорф само с нова спортна изпускателна система, която да гарантира невероятен звук на колата и повишаване на неговата мощност с 24 конски сили. В DMC казват че тунингования суперавтомобил има мощност от 764 к.с., за да се ускори до максимална скорост от 350 км/ч.


Доработения фабричен модел Ferrari F12 Berlinetta в агресивна DMC F12 Spia версия получава преработена предна броня с композитен сплитер, нови странични прагове, нов заден дифузьор, броня и малък спойлер на задния капак, заимствани от Ferrari 599XX. По искане от клиента комплекта може да бъде допълнен карбонов покрив. Бодикит не само ви позволява да добавите уникален екстериор на автомобил, но и значително увеличава ефекта на силата на натиска върху осите, което увеличава стабилността при високи скорости. Колата също така получава капак от въглеродни влакна, затъмнени задни светлини и двуцветни джанти, размер 21х9,5 инча отпред и 22х12-инчов отзад. Обути в гуми Pirelli Sport с размер 255/30 на предната ос и 335/25 на задната ос.


За да персонализират интериора Ferrari F12 Berlinetta специалистите от DMC са подготвили три опции: малък проект, среден проект и VIP проект. Първият вариант включва актуализиране на облицовката и декориране на централната конзола, вторият етап носи нов волан, а последната води до пълен редизайн на интериора на автомобила. Основните материали за вътрешна доработка в изискана италианска кожа и вложки от въглеродни влакна.


Цената на тунинг пакет Spia за купе Ferrari F12 Berlinetta не е уточнена.


Няма коментари:

Публикуване на коментар