понеделник, 18 март 2013 г.

BMW M3 (E93) доработка от R’s Tuning***


Американската тунинг фирма R’s Tuning наскоро приключи работата по окончателния дизайн на персонализиране на спортния кабриолет BMW M3 във версия E93.



Собственикът на автомобила на име Джой е искал да запази оригиналния дизайн на колата, но и да го направи по-изключителен, за разлика от масово произвежданите колеги. За да се справят със задачата тунерите от Ървайн, Калифорния, са обновили екстериора с декоративни аксесоари по каросерията и колелата. 


Открития спортен автомобил BMW M3 има светло оранжево купе с няколко контрастиращи черни акценти. Сред тях акцентират черен контур на решетка, декоративни отвори в капака на двигателя и предните калници и нова предна броня. Кабриолета има хромирани джанти BBS, които контрастират с оранжева лайсна и оранжеви спирачни апарати, ниско окачване и нископрофилни гуми Hankook.


Автомобилът е снабден с мощност от 420 к.с. идващи направо от 4.0-литровия атмосферен V8 двигател със задно задвижване на автомобила, което дава възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 5,1 секунди и максимална скорост не повече от 250 км/ч.


Няма коментари:

Публикуване на коментар