неделя, 17 март 2013 г.

BMW 5 Series фейслифт


Ново изображение на фейслифт на BMW Серия 5 Седан, публикуваха от списание Auto Zeitung. А германците официално ще започнат производство на преработената "петица", през юли тази година.


Според някои по-ранни съобщения, 5-Series фейслифт ще има премиера през следващия месец на автомобилното изложение в Шанхай, където ще бъде изложен и удължена версия Li за китайския пазар.

Във всеки случай, премиерата е много близо, но най-големите промени са засегнати носа на автомобила включително променени фарове, допълнителни адаптивни LED светлини, както и променени предни фарове за мъгла, нов "бъбрек" и нова долна част на бронята.

Също така, някои източници говорят за нова изпускателна тръба, нови лети джанти, освежен интериор и нови Свързани функции за задвижване. 

Преработката на гамата от двигатели за китайския пазар не се очаква, в Европа ще се използва 2.0-литров четирицилиндров дизелов двигател с 105  кВт, 143 к.с. и 320 Нм от 318d модел. BMW 518d трябва да има разход на гориво от 4,3 л/100 км, и тук трябва да се отбележи, че моделът BMW 550i ще бъде подсилен от настоящите 407 к.с. до 450 к.с.

В същото време, с подновената "петица" седан, можете да се очаква фейслифт и на BMW Серия 5 Туринг и "петица" Gran Turismo.

Няма коментари:

Публикуване на коментар