петък, 5 август 2011 г.

Land Rover ще покаже Defender Concept на автосалона във ФранкфуртСамо преди няколко дни в интернет се разпространи новината, че Land Rover (или неговия собственик Tata Group) може би ще пенсионират Defender,
без да представят негов наследник. Но в последните новини се говори, че по време на автомобилното изложение във Франкфурт през септември тази година, от Land Rover ще покажат концепцията на новия Defender.


Конкретно, концепцията на бъдещия Defender следва да представи новата серийна версия Defender, който според някои информации се очаква на пазара през 2013 година.
Land Rover, не е обявил никакви подробности за новата концепция, но в кратката новина се споменава, че новият Defender за 2013 година може да се разработи на разработи на напълно нова платформа.


Във всеки случай, акцентът ще бъде поставен върху подобряване на безопасността, намаляване на потреблението и емисиите на CO2, промяна на интериора и екстериора, който се отнася до очаквана еволюция на предишния, отличителен дизайн.


Няма коментари:

Публикуване на коментар