сряда, 20 март 2013 г.

Lamborghini Gallardo с джанти Strasse CF S5***


Фирмата Strasse Forged Wheels, която произвежда стилни джанти, е разработила нов набор от джанти за супер автомобила Lamborghini Gallardo
във версия на роудстър (Spyder). Новите колела, ще ви помогнат да освежите външния вид на колата, и с актуализирания екстериор го прави по-ексклузивен.


 По този начин от Strasse се оказва, че за да персонализира и направи привлекателен един автомобил не е задължително да влага много нови елементи в екстериора.


Открития италиански супер автомобил Lamborghini Gallardo Spyder получава 20-инчови Forged джанти CF S5 с пет спици в черно, а от външната страна на джантата има очертание с бяла боя. За да предоставят достатъчно добро сцепление с пътя джантите се допълват с ниско профилни гуми. Купето и спирачните апарати са боядисани в чисто бяла боя в контраст с многобройни черни акценти. 


В тон на черния покрив на колата е боядисан и в черно спойлера на предната броня, странични огледала, задните калници, бронята и спойлер на задния дифузьор, както и затъмнени светлини.


Няма коментари:

Публикуване на коментар