четвъртък, 21 март 2013 г.

Bentley Continental GTC Duro тунинг от DMC - обновена***


Немския тунер DMC е известен доработката на модели като Lamborghini и Ferrari, но напоследък все повече и повече обръща внимание и на Maserati, Aston Martin и Bentley.

Една от последните доработки е на Bentley 2013 Continental GTC, което в тяхната версия е наречена Duro.


Луксозния автомобил е получил изцяло нов бодикит, джанти с голям диаметър, доработен двигател и обновява тапицерия и декорация на интериора. Цялостния пакет за доработка е наречена Duro ще бъде на разположение в близко бъдеще.


От компанията обновиха екстериора на спортното купе и  специално проектираха елементи от въглерод за купето. Новата предна броня има широк сплитер и три въздухозаборника, което увеличава притока на студен въздух към отделението за двигателя и механизмите на спирачките. Задната броня се променя с появата на дифузьор и двойни овални ауспуси. Ексклузивноста на спортния автомобил се подчертава от черната решетка, контрастираща с бял цвят на купето и лети 22-инчови хромирани джанти, "обути" в гуми 295/25.


Компанията не е публикувала снимки на интериора Bentley Continental GT Duro, отнасящи се до възможността за индивидуална тапицерия на всеки автомобил според желанието на собственика, като предлагат на клиентите избор от висококачествена кожа, карбон и дърво.


За да ​​повишат ефективността на двигателя специалисти DMC инсталират титаниева спортна изпускателна система, въздушен филтър с нулево съпротивление и ново звено за контрол на софтуера. Мощност на двигателя е в състояние да набере до 672 конски сили и увеличаване на максималният въртящ момент до 780 Нютон метра. Тунинг RWD спортния автомобил ускорява от място до 96 км/ч за 4.5 секунди и достига максимална скорост от 325 км/ч. DMC не уточняват какъв е двигателя - 6.0-литров W12 или новия 4,0-литров V8.

Цената на пакет за настройка Duro и отделните му компоненти не е обявена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар