петък, 15 март 2013 г.

Porsche Cayenne тунинг от Re-Styling***


Литовската тунинг компания Re-Styling, специализирана основно в доработка на персонализиране на автомобили
чрез поставяне върху купето на винил, представи едно от възможните подобрения на Porsche Cayenne Sport от първото поколение.


Автомобилът е получил козметични актуализации с нов аеродинамичен бодикит, големи джанти и изключителен дизайн на екстериора, които позволяват да изглежда по-спортен и стилен.


Купето на автомобила е обвито с винилов филм в матиран тъмен цвят на шоколад, който прилича на стандартната версия на цвета на първото поколение на Porsche Cayenne. А за персонализация и на екстериора е помогнал тунинг комплект Magnum от немския тунер TechArt. Комплектът се състои от нова предна броня с по-агресивна форма, нови странични прагове, разширени арки на калниците, модифицирана задна броня и спойлер на задния капак над стъклото, както и тонирани стъкла. 


Освен това ''джипа'' е получил нови отвори с въздушни отоври, добавени са 20-цолови джанти с много спици за нископрофилни гуми изработени в матово черно. Финалния щрих е брандираната емблема на студиото Re-Styling с жълт цвят на вратите на автомобила.


Няма коментари:

Публикуване на коментар