понеделник, 25 март 2013 г.

BMW M3 (E92) тунинг от Моde Carbon и Auto Couture***


Популярно от двете страни на Атлантическия океан баварското купе BMW M3 (E92) е намери друга версия на изисканост, предложена от американското тунинг студио Mode Carbon и японската компания Auto Couture.
Цялостния тунинг пакет се състои от нови елементи на купето, стилни джанти, нов дизайн на интериора и набор от компоненти за подобряване на производителността на някои технически единици. А яркия цвят на каросерията на автомобила е наречен Lime Rock Edition.


Оранжевото спортно купе контрастира с черни 18-цолови Volk TE-37SL, преден спойлер от въглеродни влакна Variant 1 GtS, внедрен в корпуса огледало от карбон, карбонов покрив, черна решетка и други елементи от въглеродни влакна, като капака на багажника и  спойлера върху капака. Освен това колата е с оранжеви спирачни апарати и нова предна оптика.


Подсилването на мощноста 420 к.с. 4,0-литров "осмак" с ESS Tuning VT2-650 компресор и нова изпускателна система, сглобени от компонентите на Auto Couture и Active Autowerke. Автоматичното се намалява клирънса след кратко спиране с пружини KW.


Вътре има спортни седалки Recaro Pole Positions, BMW Performance спортен волан от алкантара и ролбар.


Няма коментари:

Публикуване на коментар