вторник, 19 март 2013 г.

Заснеха новия Mercedes S-клас***


 Mercedes се готви за представяне на новия S-Class,
който ще има премиера на 15 Май на специално събитие в Хамбург. Това наскоро обяви в Женева изпълнителния директор на компанията Дитер Цече, но както се случва напоследък снимки на автомобила са се появили преди представянето му.


Конкретно, тези образи напълно разкрива новата S-Class (W222) и са направени по време на заснемането на рекламни материали, а от там са и първите официални снимки на интериора.


Сегашния Mercedes S е на пазара от 2005 г. насам. А през 2009 година германската марка актуализира версията му.


В допълнение към новия екстериор изглежда (макар и не особено изненадващо), новият Mercedes S ще получи нов интериор и по-ефективни двигатели (включително, разбира се, и хибридни версии), както и безопасността на пътниците ще бъде на по-високо ниво.


Новата S-класа ще има нови предни и задни LED светлини, джанти 19 и 20 инча и LED осветление в купето, а там ще се намира и мощна аудио система Burmester с два 12.3-инчови дисплеи, информационно-развлекателна система COMAND, седалки с отопление и вентилация, развлекателна система за пътниците на задните седалки, кожа напа, система за предпазване от сблъзък, MAGIC VISION контрол, Night View Assist PLUS и AMG карбон-керамични спирачна система ...



Новата S-Class ще се предлага с 11 екстериорни цвята (включително три нови - Anthracite Blue, Ruby Black Diamond и сребро), а първите версий ще се появят и S550, S550 и S63 AMG 4MATIC.




Повече внимяние обаче привлече, информация за нови варианти на каросерията, особено по отношение на кабриолет с места за четирима.
Конкретно, в допълнение на стандартното междуосие на седана (Дължината на автомобила ще достигне 512 cм) ще се предлага и  вариант с удължено междуосие с дължина 525 cм. За клиентите ще се предлага и лукс версия на Pullman, купе което замества CL и гореспоменатия кабрио вариант, чиято появата на пазара може да се очаква през 2014-та или 2015 г. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар