вторник, 26 март 2013 г.

Fiat 500X може би е последното разширяване на 500


След това компанията ще се съсредоточи в развитие на моделната гама Panda.

Fiat 500X може да е последния модел, разработен под цифрата "500" . Това заяви списанието Autos, цитиращо на страницата си в интернет няколко изявления, направени от шефа на марката Fiat. Това би било самоналожената граница, за да остане 500 разпознаваема обновена градска кола представена още през 2007 г.,  така по този начин няма да загуби своята стойност и чар. От изявлението може да се появи въпрос, в който бе предположено, че 500 почти можеше да се превърне в марка сама по себе си, както и в много отношения вече е направил Mini. Шефът на  Fiat обаче отново подчерта, че 500 е предопределена да ражда някои нови модели, но не много, понеже смята да следва политика, различна от Mini, а Fiat все още е основната марка.


Fiat 500X трябва да започне да се предлага през следващите месеци в Италия, а офертата представлява много важно допълнение към С- сегмента, в действителност ще замени Bravo в това отношение. След това, обаче, трябва да има и по-нататъшното развитие на гамата 500 , който вече имаше с появата на 500 L.
По време на интервюто, също така говори за бъдещи промени в диапазона на Panda , които всъщност трябва да излизат под светлината на прожекторите. Той говори директно за значително по-голяма от оригиналната версия, целта на която ще се вмести в Б сегмент, както и наследник на Punto.


Няма коментари:

Публикуване на коментар