петък, 15 март 2013 г.

Maserati Quattroporte от SR Auto Group***


Канадските тунери от компанията SR Auto Group току-що завършиха работата си върху купето с четири врати Maserati Quattroporte.



Комбинацията от скромните козметични подобрения с дори скромни технически подобрения е позволило да се подчертае спортния характер на  луксозната италианска кола и спомага за подобряване на работата на самият автомобил. Този Maserati Quattroporte е запазил оригиналния си дизайн. 


Каросерията на автомобила е боядисана в черно, в тон, с който се комбинират и решетката и тръбите на новата спортна изпускателна система Larini. Четирите тръби от изпускателната система са отговорни за управлението на звука и регулиране на тона на 4,2-литровия V8 двигател с 400 конски сили.


Лъвският пай в проектирането на външните актуализации се пада на новите ковани джанти PUR 1NE с 21 х 9 инчов размер за предната ос и 21 х 10,5 инча на задната ос. Дисковете на спирачните са покрити с черна боя Black Diamond, контрастиращ с червени спирачни апарати. Накрая от компанията са намалили клиренса на автомобила, за което позволяват и широкия набор от нископрофилни гуми.


Няма коментари:

Публикуване на коментар