петък, 29 март 2013 г.

Lexus LF-LC Concept влиза в серийно производство***


Управлението на компанията е одобрило серийното производство на автомобила на Lexus от спортове серия LF-LC Concept, който трябва да излезе на пазара в близко бъдеще.



Той има   уникален футуристичен дизайн и мощно хибридно задвижване. Японския концептуален  автомобил се смята от ръководството за спортен автомобил на бъдещето. Новината за масово производство на модела, който ще бъде достоен заместник на Lexus LFA се спомена в скорошно интервю на заместник шефа по маркетинг на Lexus Брайън Смит.


Lexus LF-LC Concept е класически спортен автомобил с модерен привкус. Колата притежава нов дизайнерски етикет на Leхus, изразен в определена форма на решетката, както и комбинация от плавни контури на тялото с остри ръбове по някои елементи. 


Концепцията има спортен боди кит с нови LED фарове, въздухопроводи, по-големи джанти с уникален дизайн и двойни тръби за отработени газове на спортния автомобил, но това е малко вероятно да бъдат напълно прехвърлени на серийния модел. LF-LC concept е оборудван с хай-тек мултимедийна система с 12.3-инчов сензорен екран и мощна 499 к.с. хибридна система за задвижване.


Няма коментари:

Публикуване на коментар