сряда, 20 март 2013 г.

Porsche 911 Carrera S от Suncoast Parts***


 Официалния дистрибутор на компанията Vorsteiner в американския щат Флорида, ателието Suncoast Parts представи снимки на новата си творба тунингованото кабрио Porsche 911 Carrera
S. Новото поколение на популярния немски спортен автомобил не се нуждае от основен преработки, така че тунерите са съсредоточили вниманието си върху подобряване и персонализиране на външния му вид. От компанията се стараят да подчертаят изключителността на тунинг комплекта за купето на автомобила с някои нови аксесоари.


Тунинг пакета включва изработен от въглеродни влакна Vorsteiner V-GT аеро боди кит пакет, който подобрява аеродинамичните качества на каросерията на автомобила и в същото време подчертава спортния характер. В долната част на предната броня е прикрепен тесен спойлер, оптимизиран е въздушния поток под колата, а в задната броня е вграден нов дифузьор състоящ се от 4 реда, който заедно с един малък спойлер на ръба на капака на двигателното отделение увеличава притискащата сила върху задната ос. В новия стил на кабриолета се отличават съвършено мулти-лъчеви алуминиеви джанти и червени спирачни челюсти на спирачната система.


Няма коментари:

Публикуване на коментар