петък, 22 март 2013 г.

Lamborghini Gallardo LP 550-2 снимки от FidoKlik


Известният автомобилен фотограф с прякор FidoKlik, наскоро завърнал се от автошоу организирано от индонезийски клуб на собствениците на супер автомобили Super Car Club Indonesia,
показа снимки на уникалното купе Lamborghini Gallardo LP 550-2. Първоначално изключителния автомобил е пуснат в издание от 250 екземпляра, става още по-уникален след продажбите и след завършване на доработката. При преработката си суперавтомобила е получил ярко купе, съчетано с нови аксесоари за каросерията.



Издаден през 2011 г., този автомобил има ярко зелен цвят на купето, с небоядисани части от въглеродни влакна по купето. Тунинг пакета включва още нов предния сплитер, нови странични прагове и заден дифузьор, черни джанти с пет спици обути с тънки нископрофилни гуми Toyo Proxes, черни кутии на страничните огледала и затъмнени стъкла. Индивидуалноста на суперавтомобила се подчертава с челюсти на спирачките боядисани в националното италианско знаме и черни ленти от двете страни с бял надпис ''Gallardo 550-2" и титаниева изпускателна система.


За задвижване уникалния спортен автомобил използва 5.2-литров V10 двигател куплиран с 6-степенна механична трансмисия и мощност от 550 к.с. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар