понеделник, 18 март 2013 г.

Maserati GranTurismo MC тунинг от Ultimate Auto***


Американската тунинг фирма Ultimate Auto приключи доработката си върху спортния автомобил Maserati GranTurismo MC,
който е оборудван с мощна акустика и големи колела.В допълнение към персонализиране на купето от вън, купето е актуализирано и в интериора с някои допълнителни декоративни аксесоари. На борда на превозното средство е добавено ново оборудване, което позволява да се насладите на бързото шофиране, без страх да получите глоба за превишена скорост.


Тунерите са оборудвали спортното купе на Maserati GranTurismo MC с радар детектор Escort 9500ci и мощна система от високоговорители с събуфер JL Audio 10W3. 


Към черния спортен автомобил са добавени затъмнени прозорци и 20-цолови джанти в два тона от Forgiato с извити спици, под които се виждат червени спирачни апарати. Има и леко намаляване на височината на автомобила благодарение на нископрофилните гуми.


Екип от специалисти на Ultimate Auto са оставили непокътнат 4.9-литровия двигател на Maserati GranTurismo MC с мощност от 470 к. с. и 510 Нм, което е достатъчно, за ускорение на колата от място до 100 км/ч за 4.9 секунди и максимална скорост от 298 км/ч.


Няма коментари:

Публикуване на коментар