вторник, 19 март 2013 г.

Bentley Continental GT от Anderson Germany***


Добре познатата в Европа, немско тунинг ателие Anderson Germany разкриха своята тунинг програма за луксозния спортен автомобил Bentley Continental GT.



Новият пакет за доработка включва набор елементи от леки въглеродни влакна за купето, стилни джанти и промрнени компоненти за да се подобри работата на двигателя. Тунинг програмата е достъпна за поръчка във всички клонове на студиото Anderson Germany и оторизираните дистрибутори.


Отвън британското купе получава променена предна броня с тънък сплитер, нови страничните прагове завършващи с вентилационни отвори над задните колела, модифицирана задна броня с дифузьор и лек преден капак и капак на багажника. Елементите изработени от въглеродни фибри изглеждат много впечатляващо върху сивото купе «Grey Hyper Gloss", тонирани стъкла, тъмно червени спирачни апарати и дискове, разположени под карбоновите спици на черните джанти. За изключителноста на този автомобил също така помагат  и правоъгълните ауспуси, които заменят стандартната овална форма, добавено е и ново окачване и LED светлини.


Нисък клирънс се постига чрез нископрофилни гуми Michelin, с размери от 265/30 на предната ос и 295/25 на задната ос, в които са "опаковани" пет спици джанти.


За персонализиране на интериора се използват елементи от  карбонови нишки, които украсяват спортния мултифункционален волан, арматурното табло и централната конзола. Черна кожа в комбинация с черна Alcantara, се използват за седалките, вратите, подлакътниците и волана, налино е и LED осветление.


За да използвате скрития потенциал на 6.0-литров туин-турбо двигател W12, експертите от Anderson Germany са добавили спортна изпускателна с три възможни опции за звук и препрограмирано ECU. Резултатът от този ъпгрейд е увеличение на мощността с наличност 575 к.с. до впечатляващите 680 коня. Тунингования Bentley Continental GT ускорява по-бързо от 4.6 секунди до 100 км/ч и има максимум от над 318 км/ч. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар