вторник, 19 март 2013 г.

Bentley Continental GT от Anderson Germany***


Добре познатата в Европа, немско тунинг ателие Anderson Germany разкриха своята тунинг програма за луксозния спортен автомобил Bentley Continental GT.Новият пакет за доработка включва набор елементи от леки въглеродни влакна за купето, стилни джанти и промрнени компоненти за да се подобри работата на двигателя. Тунинг програмата е достъпна за поръчка във всички клонове на студиото Anderson Germany и оторизираните дистрибутори.


Отвън британското купе получава променена предна броня с тънък сплитер, нови страничните прагове завършващи с вентилационни отвори над задните колела, модифицирана задна броня с дифузьор и лек преден капак и капак на багажника. Елементите изработени от въглеродни фибри изглеждат много впечатляващо върху сивото купе «Grey Hyper Gloss", тонирани стъкла, тъмно червени спирачни апарати и дискове, разположени под карбоновите спици на черните джанти. За изключителноста на този автомобил също така помагат  и правоъгълните ауспуси, които заменят стандартната овална форма, добавено е и ново окачване и LED светлини.


Нисък клирънс се постига чрез нископрофилни гуми Michelin, с размери от 265/30 на предната ос и 295/25 на задната ос, в които са "опаковани" пет спици джанти.


За персонализиране на интериора се използват елементи от  карбонови нишки, които украсяват спортния мултифункционален волан, арматурното табло и централната конзола. Черна кожа в комбинация с черна Alcantara, се използват за седалките, вратите, подлакътниците и волана, налино е и LED осветление.


За да използвате скрития потенциал на 6.0-литров туин-турбо двигател W12, експертите от Anderson Germany са добавили спортна изпускателна с три възможни опции за звук и препрограмирано ECU. Резултатът от този ъпгрейд е увеличение на мощността с наличност 575 к.с. до впечатляващите 680 коня. Тунингования Bentley Continental GT ускорява по-бързо от 4.6 секунди до 100 км/ч и има максимум от над 318 км/ч. 
Няма коментари:

Публикуване на коментар