неделя, 5 февруари 2012 г.

Range Rover RS300 Cosworth от британското студио Project Kahn ***

Още веднъж, британското тунинг студио Project Kahn поема доработката на SUV Range Rover и за пореден път доказва своите неограничени възможности за настройка.
Новият проект се нарича RS300 Cosworth и се характеризира като елегантен премиум автомобил ориентиран за най-взискателните клиенти. Британски тунинг майстор работи добре върху екстериора на SUV с някои доработки и промени направени и върху техническата част. Разходите по проекта Kahn RS300 Cosworth, възлизат на 65,875 паунда, обаче, според уверенията на Afzal Khan, никога не ще трябва да съжаляваме за изразходваната сума.


Range Rover ни е познат от минали проекти, а бодикита добавя един спортен и агресивен вид на автомобила. Актуализираната предна броня перфектно се вписва с новата черна решетка и затъмнени фарове за "мъгла", допълнени от вертикални светодиодни светлини. Калниците са получили разширения и вентилационни отвори, а задната броня е била актуализирана, което се подчертава от брилянтните ауспуси. Тонираните стъкла са перфектно съчетани с черна рамка, която осигурява ослепителен контраст с белия цвят на купето. Матирана сива боя обхваща дръжките на вратите и 22-инчовите алуминиеви джанти Kahn RS / R, последвано от различими червени спирачни апарати, които могат да бъдат боядисани и в друг цвят.


Луксозния интериор на SUV модела получава огромен брой нови аксесоари, които придават елегантност и изключителност. Ревизираното арматурно табло има нов скоростомер, а елегантна кожена тапицерия обхваща целият интериор, в който са добавени елементи изработени от алуминий. При влизането в салона на праговете на вратите откриваме табели от неръждаема стомана, на които ще се срещнат символите на тунинг студио Project Kahn. Уникалните алуминиеви педали и специални стелки завършат пакета на интериора. Гвоздеят на интериора винаги е довършителните работи като седалки, подлакътници, вратите и волана. Интериора е облицован с обикновена и перфорирана кожа, както и конеца контрастират според желанието на клиента. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар