неделя, 5 февруари 2012 г.

Chevrolet Camaro Guyver тунинг на Chrome & Carbon ***

Тунинг специалистите от Близкия изток - компанията Chrome & Carbon разработи един напълно уникален тунинг пакет за американския мускулест автомобил Chevrolet Camaro.
За да създаде изключителен проект, наречен "Chevrolet Camaro Guyver“ дизайнера се е вдъхновил от героя на японския Sci-Fi сериял ''Guyver - Bio-Booster Armor'' - Guyver. Основен компонент на този тунинг тунинг са въглеродните влакна, купето ще може да се види само в столицата на Обединените арабски емирства - Дубай, макар че, поради популярността на старата серия в САЩ и Канада, продажбата на тунинг пакета трябва да бъде там.


Chevrolet Camaro Guyver притежава различен от нормалния производствен модел агресивен бодикит, изработен от въглеродни влакна. Новите детайли са в допълнение към естетическата функция и спомагат за подобряване на аеродинамичните свойства на истинската кола. Създадена е изцяло нова предна броня с три големи въздухозаборници, широка престилка и въздухоотводи за охлаждане на частите на спирачната система. Черно боядисната и променена радиаторна решетка е комбинирана със затъмнени стъкла на фаровете. За да се подобри пасивното охлаждане на отделението за двигателя помогна новия дизайн на предния капак. Под разширените арки на калниците се настанят големи ковани джанти, "опаковани" в широки нископрофилни гуми. Въздушните джобове в задното крило, допълват "хрилете" от предните калници. Също така от двете страни на купето се намират по-ниски прагове под вратите. Извършените основни промени вклчват и нова броня с дифузер и огромни ауспуси с впечатляващи размери. Малък спойлер от въглеродни влакна е взел полагащото му се място на ръба на задния капак.


За да направят "мускулестия'' Chevrolet Camaro Guyver дори по-запомнящ се, арабските тунери предлагат боядисана каросерия, в комбинация от контрастни цветове и допълнителен експеримент с цветни колела и тонирани стъкла. Персонализация е на разположение и за интериора, която включва елемнти от въглеродни влакна, кожа и алуминий.


При поискване от клиентите, механиците на тунинг студиото Chrome & Carbon могат да променят окачването, да понижат височината на мотора или да ъпгрейднат двигателя, увеличавайки ефективността му. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар