четвъртък, 16 февруари 2012 г.

Porsche Cayenne 955 тунинг от Prior Design ***

Специално за собствениците на първото поколение на SUV модела от Щутгарт Porsche Cayenne,
които желаят за сравнително малка цена да персонализират своя автомобил, немската компания Prior Design предлага нова програма за настройка. Както обикновенно всички тунинг пакети включват нов бодикит, който позволява да се освежи екстериора на остарелия модел, както и други части, които се продават отделно срещу допълнително заплащане.


Изработения от подсилени части пластмасов корпус намалява масата с няколко кг, което подобрява аеродинамиката на SUV модела. Новата предна броня има три големи въздухозаборника с вградени фарове за мъгла и хоризонтална LED дневни светлини. Разширените арки на колелата помагат за побирането на по-масивните дискове и по широките нископрофилни гуми. Спортния изглед се подчертава от новите прагове на вратите, които при поискване от клиента могат да бъдат маркирани с логото на фирмата  Prior Design. Променената задната броня, има четириребрен дифузьор, от който се подават двойните овални ауспуси. В края на покрива тунерите са поставили спойлер.


Аеродинамичния пакет ще струва 3900 евро, с изключение на разходите за монтаж и боядисване. Цената на крайния модел зависи от вкусовете и предпочитанията на собственика на SUV-а. За платежоспособните клиенти ще бъде предложено  актуализиране на задните светлини, потъмняване на стъклата и подмяна на светлините с нажежаема жичка към LED.


За допълнително персонализиране на автомобила за клиентите ще бъде на разположение ковани джанти с различен дизайн и размер.


Няма коментари:

Публикуване на коментар