събота, 11 февруари 2012 г.

Project Kahn пое Aston Martin Cygnet ***

Има редица причини, поради които може да бъдете нещастен с покупката на новия хечбек на  Aston Martin, който всъщност е преолечен Toyota IQ.
Но ако вие сте платили два или дори три пъти по-голяма цена за ралика в предната решетка с идея за луксозен и моден автомобил, но  все още не отговаря на естетическите изисквания за външен вид в тази област, вече може да дишате с облекчение, защото тунинг студиото Project Kahn работи усилено, за да доработи този модел.


Преоткриването на външния вид от британските майстори е преди всичко, "трансплантиране'' в Cygnet нови оригинални колела (17- цолови отпред, 18-цолови отзад) с един широк избор на цветове, след това са инсталирали нови спурачни апарати, боядисани в топли и устойчиви бои, отново, във всички цветове. Освен това малкия автомобил е оборудван с нова система за отработени газове. Освен това, момчетата от Project Kahn са понижили окачването, което придава не само по-агресивен спортен вид, но също така добавя точки към лекотата на управление и маневреност. Важна роля в рационализирането е наличието на малък заден спойлер в края на покрива.


Под предния капак на "бебето'' Aston Martin Cygnet се намира бензинов двигател от 1.3 литра и мощност от 98 конски сили, което позволява на колата да ускори до 100 км/ч за 11,8 секунди и да достигне максимална скорост от 170 км/ч. Трябва да се отбележи, че Cygnet е най-печеливш и щадящ околната среда автомобил от цялата линия на Aston Martin. Неговият разход на гориво в комбиниран цикъл трафик е само 5 литра на 100 километра. Изпускателната система е допринесла за отдаване на по-солиден звук.


По традиция тунинг студио Project Kahn не поставя никакви снимки на интериора. Причината е много проста - можете да поръчате всичко, което искате.

Като бонус, подарък към колата от Project Kahn предлага водоустойчив швейцарски часовник с бял циферблат с диаметър 40 мм и черна каишка с бели шевове. В допълнение към тази базова конфигурация, допълнена с подарък чанта и чадър, както и комплекти за първа помощ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар