вторник, 14 февруари 2012 г.

BMW представи X3 xDrive28i 2013 ***

През последния месец баварския автопроизводител BMW представи няколко нови или обновени модели, всеки от които ще бъде пуснат в продажба по-късно тази година, но изненадите не приключват.
В тази статия ще разкажем за новия кросоувър BMW X3 xDrive28i, който е със стандартно оборудване за всички модели X3 модел 2012 и фабричен тунинг пакет M Sport Edition. Всички нови модели ще дебютират на автомобилното изложение в Женева, където BMW има всички шансове да стане лидер в броя на предлаганите превозни средства.


Нова модификация на BMW X3 xDrive28i заема мястото си във все по-големия състав на баварския SUV, предлагащ по-разнообразен избор на купувачите. Вместо старата 240 силен атмосферен 3,0-литров редови шестцилиндров бензинов двигател компактния кросоувър ще използва един 2,0-литров турбо четири-цилиндров мотор, който произвежда максимална мощност от 242 к.с. с пик на въртящия момент от 350 Нм, а задвижването се предава на всички колела посредством 8-степенна автоматична трансмисия. Ускорението от 0 до 100 км/ч на петместен модел достига  за 6.7 секунди, 0.2 секунди по-малко от своя предшественик. Максималната скорост е 230 км/ч, а потреблението на гориво при комбиниран цикъл е в рамките на 7.5 литра на 100 км, емисиите на въглероден диоксид в атмосферата не превишава 175 г / км, което е с 17% по-добър индикатор от предишния модел.


Всички модели от SUV сегмента на BMW X3 от 2013 моделна година (ще започнат да се продават в Европа като модел 2012 г.) ще влязат в продажба през пролетта на годината. Купувачите ще оценят по-богатата базова конфигурация, която сега има система на управление на шофирането на BMW, който променя някои от характеристиките на кросоувъра. Управлението на тази функция е просто чрез натискане на един бутон, разположен на централната конзола в близост до скоростния лост. Изберете един от четири режима на движение (''COMFORT'', ''SPORT'', ''SPORT +'' или ''ECO PRO") водачът настройва основната система под желания стил на каране. По този начин, можете да промените системата за контрол на стабилността DSC, отзивчив педал на газта, работата на сервоуправлението Servotronic, автоматична трансмисия и системата за Динамичен контрол на амортисьорите, отговорни за твърдостта на окачването.



В допълнение, информационната система е оборудвана с ConnectedDrive, функции за изпреварване на дисплея и Speed ​​Limit Info Системни, предупреждаващи водача за забрана за изпреварване и ограничения на скоростта в този участък от пътя. Повишаване на нивото на сигурност е нова опция, която помага чрез предупреждаване за напускане на пътното платно, както и система за избягване на сблъсък.

Няма коментари:

Публикуване на коментар