сряда, 29 февруари 2012 г.

Lumma Design смени името на Porsche 911 в CLR 9 S

На осемдесет и второто автомобилно изложение в Женева, немското тунинг студио Lumma Design ще представи няколко нови проекти, един от които ще бъде тунинг пакет за новото поколение на Porsche 911 в купето на 991.
Променения автомобил е наречен Lumma CLR 9 S, и притежава голям брой на нови части. Основното внимание на тунерите е отделено доработка на интериора и екстериора, докато техническите промени са само повърхностни.


Първо всички тунери започват от доработка на дизайна и в същото време с подобряване на аеродинамичните характеристики на превозното средство. За тази цел е изготвен сплитер за предната броня и малък спойлер, интегриран в капака на двигателното отделение. В допълнение германците са променили формата на отворите на предната броня, която е оборудвана с нови LED светлини. Скоро трябва да се подготви пълен аеродинамичен бодикит, изработен от въглеродни влакна. Персонализиране на външния вид на купето, се предлага с червени ивици по протежение на капака и отстрани, предния капак, покрива и двигателния отсек.


Тунерите от Lumma Design намаляват височината на спортния автомобил с няколко милиметра до повърхността на пътя и заменят обикновените колелата с нови 20-цолови ковани джанти GS / R от специална сплав. Дисковете се предлагат в няколко цвята, включително многоцветни цветови варианти. За най-добър контакт с пътя се предлагат широки ниско профилни гуми с размер от 245/30 отпред и 205/30 от зад. 


За двигателя в момента е на разположение само четири тръбна спортна изпускателна система с 90-мм отвори на тръбите. Изпускателна система позволява да се засили малко мощноста на  двигателя, а също така подобрява и звука, както идва във версии с регулиращи клапани да персонализиране на звука по ваш вкус.

За доработка на интериора са използвани висококачествени кожи в два цвята и елементи от въглеродни влакна. Освен изобилието от кожа, са използвани и други материали като черна алкантара и алуминий. В новите педали, промененото табло, велурените постелки и праговете тунери са поставили своята търговска марка.

По-подробна информация за доработеното Porsche 911, който ще носи името Lumma CLR 9 S, ще бъде известна след премиерата в Женева.

Няма коментари:

Публикуване на коментар