сряда, 15 февруари 2012 г.

BMW представи уникален X5 M Sport Edition

Според предварителни данни серийния модел BMW X5 M Sport Edition ще има различен външен вид,
който включва нов аеродинамичен боди кит с 20-цолови алуминиеви колела, "обути" в широки нископрофилни гуми в цвета на купето. Добавена е и нова системни за отработени газове. Чрез увеличаване на приема на въздух от предната броня и появата на специална вложка в долната част на задната броня, се придава на автомобила по-спортен вид.


Както всички модели на луксозния кросоувър, така и спортната модификация на BMW X5 xDrive50i да бъдат оборудвани с пневматично задно окачване с автоматично изравняване.


Интериора на луксозния SUV ще бъде спортно оформен, добавен е мултифункционален кожен спортен волан, както на X5M спортни седалки, педали и опора за крака от неръждаема стомана, лост за превключване на предавките за преминаване в ръчен режим, антрацит черен таван, черни прагове от неръждаема стоманена. Всички от горепосочените елементи, както и селектора на скоростната кутия и стелките ще бъдат брандирани от спортния отдел на BMW Motorsport.

По-подробна информация за всички актуализации, ще стане достъпна по време на представянето на международно изложение в Женева.

1 коментар:

  1. I also thank you very much for taking the time to visit our site, trying to offer the best, so please write us what you are interested and we will publish it on our site. Thank you

    email: carsnotice@abv.bg

    ОтговорИзтриване