сряда, 1 февруари 2012 г.

Chrysler 300 Special Edition доработка от Mopar ***

В чест на 75-та годишнина на сътрудничеството между Chrysler и Mopar от тунинг компанията обявиха пускането на лимитирана серия на новия седан Chrysler 300 Special Edition,
който ще бъде представен на автомобилното изложение в Чикаго, стартиращо на 10 февруари. Mopar ще представи на пазара 500 екземпляра, всеки от които ще бъдат боядисани изцяло в черно и оборудван с изработени по поръчка части, като например хромираната решетка, затъмнени предни фарове, сини ивици на предния капак и страничните части на автомобила, емблемата “Мopar 75" и 20-инчови алуминиеви джанти.


В допълнение към външния вид и характеристики, Chrysler ще предложи интериор, който ще включва седалки и волан, покрити с черна кожа със сини вложки и шевове, уникален скоростен лост на Mopar, нови прагове, както и елементи от карбон, по арматурното табло разделящи централната конзола, Alpine аудио система и система за информация и забавления, Uconnect Touch.



Под предния капак на новия Chrysler 300 ще запази стандартния 5.7-литров HEMI V8, с мощност от 363 к.с. (Въртящ момент - 525 Нм при 4000 об. / мин), свързан с пет-степенна автоматична скоростна кутия и диференциал с ограничено приплъзване. Съобщава, че до 100 км / ч автомобилът ще може да ускорява за около 5 секунди, максималната скорост не е обявена.


В същото време, окачването е ревизирано, като автомобила е получил по-твърди пружини с увеличаване на твърдостта на предните с 42% и 23% на задните. За да се гарантира перфектно сцепление на новия тунингован автомобил, той е обут във висококачествени всесезонни гуми Goodyear Eagle F1 с размера 245/45, както и наличие на високо-производителни спирачни накладки, монтирани отпред и отзад. 


Автомобила може да се открие в автосалона още през това лято с начална цена от $ 49,700. В допълнение, всеки нов собственик на Chrysler 300 ще получи подарък от Mopar, който включва номера на идентификация на превозното средство (VIN), точната дата на производство и оригиналната скица на автомобила, с подпис на дизайнера и върху официална брошура. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар