неделя, 1 януари 2012 г.

Mercedes CLS 63 AMG Black Bison тунинг от Wald International


 Японската тунер компания Wald International продължава да радва своите клиенти и собственици на луксозни и скъпи автомобили със своите нови предложения.
Преди няколко дни писахме за първата цялостна програма за доработка на спортния Black Edition Bison за седана Infiniti G37, а днес идва нова информация за предложение за тунинг на седана Mercedes-Benz CLS 63 AMG.




Интересното е, че за Mercedes-Benz CLS-Class японската компания вече предлага доработка. Той беше представен през август 2011 година, но с течение на времето специалистите чувстват необходимостта да се преразгледат съществуващия Wald тунинг комплект. И този път той е проектиран специално за доработената AMG версия на автомобила. Дори и като се има предвид, че германските експерти по тунинг са го настроили много добре в аеродинамично отношение, японците са направили още по-добро изпълнение за купето с четири врати.



Новият кит като цяло изглежда почти същото като първия вариант, представен през август, но има някои малки разлики. Целият комплект е изработен от въглеродни влакна. Предните и задните брони са напълно нови, което се дължи на редица допълнителни отвори, с които е добавена агресия и автомобила има вече спортен и динамичен вид. Черната решетка, също е включена в пакета и много напомня на тази използвана при предишната доработка. Добавени са и много добре изглеждащи допълнителни отвори на предните калници. Заслужава да се отбележи един малък спойлер на покрива, както и добре изпълнен спойлер на багажника, който също е изработен от въглеродни влакна. Въпреки, че Mercedes-Benz CLS-Class изглежда чудесно без никакви спойлери в този случай те изглеждат прекрасно върху него. Друга новост е модифицирания заден дифузьор, който сега е по-забележим.


В допълнение към променения бодикит на Mercedes-Benz CLS 63 AMG се предлагат и нови колела с по-голям диаметър, боядисани в черно, заедно със спортни гуми. Специално за тази версия е инсталирана нова изпускателна система с четири изпускателни тръби изработени в корпоративния стил на Wald International. И последната точка, която привлече вниманието на японските експерти е  модифициране на окачването както и доработката ма интериора според желанието на собственика. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар