неделя, 8 януари 2012 г.

Dodge Charger 2012 с нова аудио система от Dr. Dre

Концерна Chrysler Group се готви да покаже новите си модели на две авто изложби, които ще се състоят през следващата седмица в Съединените щати.
Първо - това е автомобилното изложение в Детройт, а втората е Electronics Show в Лас Вегас. Специално за тези събития, компанията е подготвила специална версия на модела Dodge Charger 2012 г. И основната разлика от другите ще е озвучителната система.



Системата е разработена в тясно сътрудничество на специалисти от Chrysler Group и известни музиканти, Dr. Dre и Джимми Ловин. Основните компоненти за изработката на озвучителната система са взети от компанията Beats. "Целта на партньорството ни с Dr. Dre и е да използваме своя опит и професионализъм в създаването на нашото озвучително устройство за тези, които обичат да слушат и да се чувстват любимата си музика по начина, по който е замислена и с всички предимства на изпълнение и технология, които се намират в Dodge Charger 2012 '', - каза главния изпълнителен директор на Dodge Рийд Бигленд. Според  говорител на Beats Audio System, Dodge ще оборудва стандартно моделите 2012 Charger R / T Max и 2012 Charger SXT с тунинг пакети Blacktop пакет и Rallye Appeаrance Group. В момента Chrysler Group предлага тази озвучителна система като стандарт в седанa 300S с V-образни осем-цилиндров двигател Hemi, както и опция за моделите 300 с двигатели V6.


Така, висококачествената аудио система от Beats и  Dr. Dre в Dodge Charger се характеризира с голям сензорен екран в автомобилите в този клас. Диагонала и е 8,4 инча. Системата разполага с комуникационни възможности от следващо поколение. С нея също се контролира 12-канален усилвател, който е отговорен за създаването на кристално чист звук. Според производителя, качеството на звука е сравнимо с качеството, което имат музикантите в техните професионални звукозаписни студиа. Системата включва също и  високоговорители, поставени по специален начин.Три 3.5-инчов говорители монтирани в таблото, два със  същата динамика са в задните врати, два високоговорителя 6 х 9-инча са вградени в предната врата и са отговорни за нискочестотните звуци и два 6 х 9 инча с централно местоположение, а 8 -инчовия говорител под задното стъкло е отговорен за създаването на съраунд звук. Но за най-добър звук на музикални произведения в багажника е разположен един субуфер с двойна запечатана кутия, така че тя да осигурява мощен и стегнат бас. Как става това може да бъде чуто през следващата седмица в Детройт и Лас Вегас.


Няма коментари:

Публикуване на коментар