неделя, 22 януари 2012 г.

Range Rover Evoque тунинг от А. Kahn Design

Британската тунинг компания А. Kahn Design, по-известна под името Project Kahn, представи своята пет врата кросоувър версия на Range Rover Evoque.
Автомобилът не се различава много от три вратата версия, която бе представена в края на миналата година. Автомобилът ще бъде на разположение за ред в близко бъдеще.


На пръв поглед представения кросоувър, практически не се различава от стандартния Range Rover Evoque, но ако се вгледате в редица изключителните аксесоари, веднага става ясно за размера на свършената работа. Купето е боядисано в червено, добавени са множество матово черни акценти, две нови брони, радиаторна решетка и нови вентилационни отвори в предните калници.


В изключителните джанти RS600, "опаковани" в нископрофилни гуми, се вижда спирачната система с червените си челюсти. Размерът на джантите може да варира от 20 до 22 инча, изборът е на клиента. Тунерите подчертават спортния дух с намаляване на височината с 35 мм.


Тонираните стъкла скриват от любопитни очи луксозната лимузина, като финалната доработка е напълно зависима от желанията на отделните клиенти. Алуминиеви педали и праговете на вратите, преработено арматурно табло и нови светлини всички подчертават уникалния вкус на собственика на колата. Седалките се предлагат опаковани в кожа или Alcantara. Интериорът може да бъде направен в една монотонна версия или в комбинация от различни материали и няколко цвята. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар