неделя, 29 януари 2012 г.

Mercedes-Benz SL R230 тунинг от Prior Design ***

Студиото Prior Design предлага широка гама от тунинг пакети за популярния немски роудстър Mercedes-Benz SL R230,
а сега добавя още една нова тунинг програма, първите снимки, на която се появиха днес. Както всички предишни проекти, новият пакет е насочен към козметичния и визуален финес, който помага да се придаде на автомобила по-изключителен външен вид. Елементите на купето в комплекта са подходящи за всеки спортен роудстър на Mercedes-Benz SL R230, като се започне от 2003 моделна година. Цената на тази тунинг програма остава неизвестна, но можете да я поръчате сега.



Новият спортен бодикит придава на компактния двуместен автомобил със сгъваем твърд покрив по-агресивен и уникален дизайн. В предната част на роудстъра се намира нова броня с три големи въздуховода. Предната броня включва фарове за мъгла, а от всяка страна се намират вентилационните отвори за охлаждане на спирачните механизми. Калниците са разширени и вече могат да поместят по широки колела. Ревизираната задна броня включва нов интегриран дифузьор, а в краищата се намират два овални полирани ауспуси. В допълнение боди кита включва странични прагове, спойлер и малък капак.



Представената кола на снимките изглежда страхотно в комбинация от матово сив цвят и черни акценти. При желание на клиентите стъклата на автомобила може да бъдат затъмнени и тонизирани.


В допълнение за собствениците на Mercedes-Benz SL се предлагат и 20-инчови алуминиеви джанти DPE SPSC7 със седем двойни спици. Сребърните джанти  контрастират с ярко-жълто спирачните апарати, намиращи се зад тях. Автомобила е обут в нископрофилни широки гуми. За още по-спортен вид, специалистите от  Prior Design може да намалят височината на автомобила чрез замяна на стандартните ресьори с по-къси. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар