неделя, 15 януари 2012 г.

Mercedes-Benz G-55 AMG Mansory G-Couture


Mansory е вероятно една от най-мощните тунинг компании в света, способна на перфектна доработка и на най-лошия автомобил,
като го превърне в най-добрия. Въпреки че фирмата е от немски произход, тя е специализирана в естетически и механични промени от най-престижните марки в света (особено Mercedes, Porsche ...), и е със седалище в Швейцария от известно време.


Така че това положение дава сила на Mansory да направи доработка на на автомобил разработен да се движи извън пътя. Това е този красив Mercedes-Benz G-55 AMG.

Наистина, през 2010 г. Mansory, разкри подготовка на достоен за висшата мода модел с пълното име Mercedes-Benz G-55 AMG Wagon Mansory Couture.


G-55 AMG получава по-агресивен бодикит, напълно облечен в карбон.Комплектът включва нов дизайн на предната броня. Напълно обновена задна престилка. 


Отвътре G-Couture е чудо. Глупостта на въглерода се простира до интериора. A наличието на кожа е достойно на Хермес, истинско произведение на висшата мода. Кожените седалки са в кафяв цвят от въглеродни влакна. Централната конзола е същото изработена от  въглерод, а за пътниците отзад е наличен кожен подлакътник. Воланът е подменен и сега той е трилъчев изработен с кожа и елементи от въглерод. 

Към тунинг пакета се предлагат и няколко изключителни модела джанти с размер от 24 инча.


Mansory успя да вгради двигателя на SLR в G? Така че под капака на G-Couture се намира 5.7-литров V8 двигател, който произвежда 700 конски сили и 649 Нм въртящ момент ... впечатляваща задвижваща мощност от Mansory.


Единственият недостатък е, че G-Couture е достоен за един суперавтомобил. Той може да достигне 100 км / ч за 4.3 секунди и има максимална скорост от 254 км / ч. 


Като всяка високо създаването на мода, G-Couture струва цяло състояние - $ 1 милион или 789 000 от нашите евро, а Mansory смята да произведе само 7 броя от този изключителен модел. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар