понеделник, 2 януари 2012 г.

Mercedes-Benz CLS-Class - американски тунинг от Royal Muffler


В допълнение към тунинг пакета за BMW 5-Series, американската компания Royal Muffler е подготвилa пакет за друга популярна немска кола - Mercedes-Benz CLS
-Class модел 2012 година. Купето с четири врати е придобил нов аеродинамичен бодикит, ниско окачване, по-мощен двигател и стилни колела. Друг пазар за новия пакет на калифорнийското тунинг студио Royal Muffler ще бъде Северна Америка, но също така не се изключва възможността да се поръча от жителите на Европа, където има много повече собственици на Mercedes-Benz CLS. Цената на пакета както следпродажбената поддръжка не са уточнени.


За германското купе с четири врати дизайнерите от Royal Muffler са подготвили нов бодикит Misha Design, който включва предна броня, странични прагове, задна броня и друг спойлер на багажника. Черната решетка е комбинирана с черен преден спойлер, черния цвят обхваща въздухозаборниците и фаровете. На предните калници са поместени "хрилете", които предоставят на автомобила по-спортен и агресивен вид. Черната-ниска задна броня помества двойна изпускателната система, а корпуса е изработен от комбинация на два контрастни цветове, основния е бял металик "Satin White“ с черни акценти (огледала, дръжки на вратите и части по корпуса). Последната черта са тонирани стъкла, черни странични колони и черни рамки на прозорците вместо стандартния хром.


Ниското окачване се дължи на по-късите пружини H & R, които подобряват управляемостта и подчертават визуално спортния дух на автомобила. На ниския просвет перфектно пасват леките джанти Forgiato с размер от 21 инча на предната ос и 22 инча при задната ос. 10-лъчевите алуминиеви джанти са покрити със сива матирана боя, а зад тях се виждат червени челюсти на спирачната система.


За подобряване на мощноста помагат новата изпускателна система и доработеното звено за електронно управление, но няма представени точни данни от тунинг студио Royal Muffler. Mercedes CLS-Class има по-спортен звук и е малко по-бърз от серийната си версия , който ще бъде един приятен бонус за всеки шофьор. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар