неделя, 22 януари 2012 г.

Porsche Panamera тунинг от японското студио Wurde

Феновете на германските спортни автомобили се намират по целия свят, без изключение е и Япония,
където тунинг студио на име Wurde, пусна нов тунинг пакет за луксозния хечбек Porsche Panamera. Програмата за доработка позволява да се добави нова изключителност на автомобила. Пакетът струва 13 860 евро.


Основните елементи, използвани при разработката на боди кит комплекта са изработени от въглеродни влакна, благодарение на което инженерите са успяли да избегнат сериозно увеличаване на теглото на автомобила и са постигнали значително подобрение в аеродинамиката. Автомобила получава актуализирана предна броня със сплитер и странични отвори, набор от странични прагове и спойлер прикрепен към задния капак. 


Също така специалистите на Wurde предлагат да се експериментира с висок просвет, като променят окачването на автомобила и добавят нови джанти. Представения на снимката Porsche Panamera S разполага с 22-инчови джанти Vrombacher Spork, "опаковани" в гуми Pirelli PZero Nero с размер 295/25. За сега не се предлага програми за подобряване на работата на двигателя, обаче, в решаването на този проблем са щастливи да помогнат други тунинг компании.


Тунинг пакета за луксозния хечбек Porsche Panamera ще бъде на разположение в най-скоро време във всички клонове на Wurde в Япония. Той може да се поръча като цяло, както и всеки детайл по отделно.


Няма коментари:

Публикуване на коментар