петък, 30 декември 2011 г.

Infiniti G37 тунинг от Wald International


Японското тунинг студио WALD International е една от най-уважаваните и признати не само в Япония, но извън страната.
Това е благодарение на невероятния набор от тунинг, който са създали специалисти на компанията за голям брой луксозни автомобили. По-голямата част от основната част от тунинг пакета е аеродинамичен. Заслужава да се отбележи, че дизайнерите са успели да създадат един наистина успешен и оригинален дизайн на своите доработени автомобили, така че тунинг колите на Wald International не може да бъде объркан с други. Предната броня е с големи въздухозаборници, а задна броня има дифузьор с ясно изразени четири тръби от изпускателната система, което се превръща в характерна черта на марката. В действителност, не само японското тунинг студио е един, най-запомнящите в дизайна на тунинг.








Последния доработен модел от специалистите на Wald International, е Nissan Skyline.  По известен на японския пазар, а на други места по света се знае като седан Infiniti G37. Както винаги, колата е създадена под спортното име Black Edition Bison. По принцип тя се състои от козметични промени. Преди всичко, когато се вгледате в G37 хваща окото новият външен вид - по-динамичен, по-атлетичен и по-агресивен. Това е благодарение на новия бодикит. Той се състои от нова предна броня с характерния си дизайн и разпределението на Wald въздухозаборници, както и редица традиционни LED светлини, нови странични прагове, задна броня с много голям дифузьор. Бронята е предназначена да подчертае напълно специалния спортен характер на автомобила с отново традиционната форма на тръбите от изпускателната система на японското тунинг студио. На капака на багажника се предлага малък спойлер. В предната част на колата също се предлага нова решетка и ново лого.



От техническа гледна точка, промените са малки. За Infiniti G37 се предлага избор от няколко дизайна на алуминиеви джанти. Техният диаметър варира от 18 до 20 инча. Превозното средство може да бъде оборудвано със спортно окачване, което ще го направи с няколко сантиметра по-ниско и подобряване на цялостното управление. Последният елемент от комплекта е нова изпускателна система с четири спортни накрайника. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар