понеделник, 5 юли 2010 г.

Volvo показа новото комби V60

Volvo пусна първата официална снимка на новото V60, което е комби версия на модела S60. Това е автомобил, проектиран специално за Европа, тъй като 90% от всичките 50 хиляди единици, планирани за първата година ще се продават на пазарите на Стария континент. С модела V60 Volvo ще се разшири кръгът на комби версии на скандинавската марка. Както е видно от снимките, дизайнът на V60 има много общо с XC60.
В сравнение с по-големия V70, Volvo V60 е една крачка напред по отношение на спортния си характер, това се осъществява и благодарение на платформата взета от седана S60. В допълнение, системата Four-C не променя качествата на комфорт, който винаги се характеризира с популярните шведски комби версии. Дори и системата AWD задвижваща четирите колела е променена, за да се съчетава добре с новата платформа, без да се губи динамиката на шофиране. Очевидно е, че новата платформа е интегрирана с всички устройства за безопасност, сред които е и функцията за контрол на сцеплението. Новата комби версия разполага с багажно отделение с товароносимост от 430 литра.
При стартирането на продажбите насрочени за есента Volvo V60 ще се предлага с осем вида двигатели, включително пет бензинови с GTDi технология.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар