четвъртък, 1 юли 2010 г.

Aston Martin One-77 забелязан на тестове на Нюрбургринг

Aston Martin One-77 представен на автомобилното изложение в Женева през 2009 г., остава един от редките топ автомобили. И само поради тази причина е достатъчно, да се покаже тестова версия на супер спортния автомобил, който бе хванат на северната дъга на пистата Нюрбургринг.

Смята се, че автомобилният производител извършва окончателно изпитание на модела, точно преди първия клиент да приеме доставката на суперавтомобила.

Въпреки това Aston Martin Оne 77 ще се вижда много трудно по улиците, защото е необикновен. Както подсказва името, автомобила ще бъде произведен само в 77 екземпляра и всички от тях са вече предварително продадени. Около 100 заинтересовани лица вече са пуснали предварителна заявка и са заплатили необходимите 260 000 евро. Също така се посочва в британските медии, че за новия Aston Martin One-77 е получена централизирана поръчка в размер на 14 милиона евро за покупка на десет модела вероятно от Близкия изток. Предполага се, че купувачът е поръчал различни цветове и интериор за всеки модел. Според Adam Riese остават само 65 броя от One-77 за клиентите.

А за тези, чиято кредитна линия надвишава 1,4 милиона евро, супер автомобила предлага 7,3 -литров V12 двигател способен да развива около 700 к.с. Супер автомобила може да достигне от 0 до 100 km/h за 3,3 секунди и притежава максимална скорост от около 355 km/h. Корпусът на автомобила е изработен от въглеродни влакна, обут е в 20-инчови спортни гуми.

Няма коментари:

Публикуване на коментар