сряда, 7 юли 2010 г.

Dodge подготвя супер вeрсия на Challenger - Mopar 10

Планиран да пристигне в представителствата на марката през август, модела Mopar '10 Challenger е специална версия на мускулестото купе, което ще бъде изградено в ограничен брой от 500 броя. Базовия  Challenger R / T използва 5,7-литров Hemi V8, а Mopar '10 edition ще получи многобройни доработки и части в стил Mopar.
Специалното издание на Challenger ще бъде на разположение единствено в брилянтно черно и избор от три добавени цвята (Mopar синьо, червено или сребристо), които се появяват при страничните ивици на автомобила и са инкростирани в интериора върху волана и седалките.
Dodge Challenger Mopar 10 също така идва с 20-инчови черни джанти, чернa хромирана предна решетка, функционалнa изпускателна уредба, с ново лого и графики на Mopar на предната броня и предния капак.
Вътре в купето са използвани Katzkin кожени седалки, обичайния кожен волан с шевове в стил бейзбол, Mopar скоростен лост и лого на Mopar 10 отпебялзано на таблото.
Включените подобрения в суперавтомобила са нов спойлер вграден в предната броня, уникален капак на двигателя, нови отвори за студен въздух, предни и задни по-широки калници предназначени да побират по-широките колела.
Цените за Mopar "10 Challenger започват от 38,000 $ за автоматичния модел и от 39 000 $ за версията оборудвани с ръчна скоростна кутия, като в цената влизат $ 750 такса за доставка на автомобила.

Няма коментари:

Публикуване на коментар