четвъртък, 8 юли 2010 г.

Höfele тунингова и Porsche Cayenne II


На скоро писахме за новия боди кит върху Porsche Panamera на известната  немска тунинг компания Höfele.
Както изглеждаше това бе най-добрия тунинг на модел на Porsсhe за тази година. Но разбира се компанията не се спря само до тук и започна работа по новото си творение на  автомобилното изкуството на тема тунинг. Да, наистина можем да кажем, че представения тунинг пакет е едно творение в автомобилната индустрия и представлява великолепен дизайн на един от най-мечтаните автомобили в целия свят.
След представянето на новия Porsche Cayenne II, тунинг разработчиците от Höfele започнаха усилена работа по тунинговането му. И резултатът е вече на лице.
Новия тунинг пакет за Cayenne II включва нова предна броня, по-широко предни и задни калници, които трябва да поберат огромните колела, с които е обут автомобила.
Освен това новия SUV на Porsche ще разполага с нови прагове, нова задна броня с интегриран дифузьор и спойлер за покрива на задната част.
Höfele Design зa Cayenne II предлага също така и набор от нови джанти, по-мощна спирачна система и по-ниско окачване, за увеличаване на скоростта.
От компанията обявяват, че тунинг пакета за Porsche Cayenne II ще бъде в наличност от началото на август, като цената на доработката не е известна.


1 коментар:

  1. Това е първата новина в цяла България, и в много световни сайтове я няма. Ние сме първите, честото на хората, които работят за това... Вижте датата и часа на публикацията и сравнете с другите БГ сайтове.

    ОтговорИзтриване